Izposoja čolnov RD Bled

Zaveslajte na Blejskem jezeru!

Oglejte si vsak kotiček Blejskega jezera, poskrbite za malce drugačno obliko rekreacije ali izkoristite priložnost za najbolj romantične trenutke sredi jezera.

Čolnarna Ribiške družine Bled se nahaja, od vseh čolnarn na Bledu, še najbližje otoku in je le streljaj od Veslaškega centra na Bledu, kjer je tudi urejeno parkirišče. V kolikor pa na Bled prihajate z vlakom, pa vas od železniške postaje do nas vodi urejena pot do jezera. Železniška postaja se nahaja tik ob Blejskem jezeru.

Vabljeni!

PRAVILA ZA RIBIČE - RIBOLOV S ČOLNOV RD BLED

 

Obveščamo vas, da je UO RD Bled dne 4. 4. 2017 med drugim obravnaval tudi ravnanje s čolni last RD Bled in v zvezi tega sprejel sledeči SKLEP:

Na čolnih last RD Bled je dovoljeno uporabljati tudi elektromotor, pri čemer je vsakdo odgovoren za morebitno povzročeno škodo. Vsakdo je dolžan po uporabi čoln vrniti očiščen.
Kot je bilo iz predhodnih obvestil že navedeno, je uporaba čolnov za člane RD Bled brezplačna. V nadaljevanju vam posredujemo še nekaj pojasnil: Do 31. 5. 2017 je za uporabo čolnov potrebno kontaktirati dežurnega ribiškega čuvaja, od 1. 6. 2017 dalje pa novega prevzemnika čolnov, ki bo na lokaciji prisoten ves dan. Kontaktno številko boste prejeli v obvestilu sredi meseca maja. Ker bodo čolni namenjeni tako članom RD Bled, ribičem turistom in ostalim obiskovalcem, priporočamo, da čoln pravočasno rezervirate. V kolikor čolna v 15 min po predvidenem prevzemu ne boste prevzeli ali sporočili morebiten kasnejši prihod, se bo čoln oddal drugemu uporabniku. Vsakdo se je v primeru izposoje čolna dolžan vpisati v evidenco in novemu prevzemniku pokazati člansko izkaznico.

RD BLED

Meni